Vegan chocolate cream caramel bars




Detta receptet är bland det godaste jag har bakat. Dessa bars är verkligen supergoda och utan tvekan beroendeframkallande!
Hur man gör första lagret: mixa mandlarna i en matberedare, tillsätt därefter dadlarna och mixa ihop till en smet. Sprid sedan ut det i botten av en t.ex. liten bakplåt och ställ in i frysen.
/To make layer one: process 1 cup almonds into flour in a food processor, then add 10 medjool dates and process until it all begins to stick together. Press into the bottom of a small baking pan and refrigerate.
Hur man gör lager två och tre: blanda ingredienserna för sig tills det har blivit till en smet. Lägg sedan lager två ovanpå lager ett och sedan lager tre ovanpå två. Ställ in det i frysen i några timmar!
/To make both the caramel (½ cup peanut butter, ½ cup coconut oil, 10 cup medjool dates)
and chocolate cream layers (1/3 cup virgin coconut oil, 2-3 tbsp raw cacao powder, ¼ cup agave syrup): blend the ingredients in each list until smooth. Spread the caramel onto your crust, followed by the chocolate cream. Put in the fridge and let it set, this will take a couple hours.
Kommentarer
Postat av: Anonym
Så goda! Vilken fin blogg@
Trackback